Informatie - SomerRun

INFORMATIE

Starttijden

In de ticketshop zie je de beschikbare starttijden. Let op: een tijdsvak kan snel vol zitten, wacht niet te lang met het claimen van je plek.

Adres

De run start en eindigt op sportpark de Plagge. Het adres is: Kraaiendijk 2A, 5712PS Someren.

Somerrun

De SomerRun is een 8km lang obstakel parcours voor 16 jaar en ouder. Deelname bedraagt €34,95 excl. ticket fee. Dit is inclusief finishmedaille, drinkpost en consumptie.

Somerrun - family edition

De SomerRun – Family Edition is een 4km lang obstakel parcours voor 6 jaar en ouder. Om veiligheidsredenen is het verplicht dat één volwassene per kind van 6 t/m 8 jaar meeloopt en dat het kind een zwemdiploma heeft. Deelname bedraagt €23,95 excl. ticket fee. Dit is inclusief finishmedaille, drinkpost en consumptie. Als begeleider dien je ook een ticket te kopen.

Douches

Warme douches na afloop zijn aanwezig zodat je jezelf lekker kunt opfrissen en daarna nog heerlijk kunt nagenieten op ons horecaplein of de andere deelnemers fris en fruitig aan kunt moedigen.

Garderobe

Als deelnemer kun je je spullen kwijt in onze gratis garderobe (onbewaakt, dus op eigen risico).

Parkeren

Kom je met de auto? Je kunt je auto parkeren op de aangegeven parkeerplekken. De verkeersregelaars wijzen je de weg. Kosten voor parkeren bedragen 5 euro. Kom liever op de fiets, indien mogelijk. Je kunt je fiets parkeren op de bij aankomst aangegeven plek.

Eten en drinken

Op ons horecaplein zijn diverse foodtrucks waar je jezelf kunt voorzien van een hapje of drankje. Bij deelname aan de run ontvang je alvast één consumptie.

Publiek

We vinden het leuk als je onze deelnemers komt aanmoedigen. Heb je zin in een hapje en/of een drankje? Dat komt goed uit, want er zijn diverse drink- en eetgelegenheden. 

Deelnemen met een groep

Wil je deelnemen met je (sport)club of vriendengroep en ben je met méér dan 50 personen? Neem dan contact op via info@somerrun.nl.

OVER ONS

Het idee om de SomerRun te organiseren is ontstaan doordat wij als organisatie zelf meededen aan een soortgelijke run. Dit vonden wij een ontzettend leuke ervaring. “Dit willen we ook in Someren realiseren”, daar waren we het diezelfde dag nog over eens. 

 

Wij van Stichting SomerRun geloven dat de samensmelting van sportiviteit, teamwork en plezier in een outdoor evenement een positieve impact op jou heeft. Uit je comfortzone en samen de finish behalen! Dit verhoogt niet alleen gevoelens van trots en succes, maar versterkt ook het groepsgevoel in vriendengroepen, families en bedrijventeams. Wij willen jou een onvergetelijke ervaring bieden! Bovendien geloven we in de gezondheidsvoordelen van bewegen in de natuur.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner